Stanovanje Prodaja - Bežigrad

  • 70 m2
  • Spalnice: 2
Cena € 219.000
Opis
  • Objavljeno : 07/03/2018
  • Spremenjeno : 16/04/2018
  • Koda oglasa : 6467384
  • Koda nepremičnine: 101157-121
Za Bežigradom nasproti Gospodarskega razstavišča, prodamo dvosobno stanovanje, ki je bilo letos popolnoma prenovljeno. Nahaja se v starejši hiši v tretjem nadstropju od treh in meri skupno 69,4 m2, uporabne površine 57,6 m2, balkon 3,6 m2 in klet 8 m2 (2 kleti).
 
Stanovanje obsega povezovalni hodnik, kopalnico s straniščem in oknom, veliko spalnico, garderobno sobo, dnevno sobo povezano s kuhinjo in jedilnico ter izhod na balkon (zahodna lega). Spalnica je na vzhod. Ogrevanje je na klimatsko napravo, plin je pripeljan do vhoda v stanovanje.
 
V adaptaciji je bilo obnovljeno:- elektro inštalacija in novi digitalni števec (po celem stanovanju je na novo izpeljana elektro inštalacija)- vodovodna inštalacija in wc na geberit, - popolnoma obnovljene stene po celem stanovanju, - nova kopalnica v italijanskem stilu, - popolnoma nov balkon (stene, streha, tla, lučke), - v vseh prostorih nova razsvetljava, stikala in vtičnice, - nova tla v vseh prostorih, - nova vhodna vrata, zvonec in domofon, - nova notranja vrata in kljuke, - nova okna in police v vseh prostorih, - nova klima Mitsubishi.
 
Zakaj kupiti stanovanje:- stanovanje ima svoje ogrevanje na klimo, ki ogreje celo stanovanje, - nizki obratovalni stroški, - stanovanje ima 2 kleti, - stanovanje je primerno tudi za poslovni prostor, - stanovanje je zelo svetlo, - stanovanje ima parkirno mesto.
 
Vljudno vabljeni k ogledu!
Značilnosti nepremičnine
Cena 219.000
Cena/m² € 3.129
Lokacija Bežigrad (Ljubljana)
Leto izgradnje 1934
Leto prenove 2018
Parkirno mesto da
Dnevne sobe 1
Stanje Prenovljeno
Značilnosti nepremičnine
  • Shramba
  • Balkon
Kontaktiraj oglaševalca

Kontaktiraj oglaševalca

Oglas agencije

Morda boste rekli, da je prestolnica polna dobrih nepremičninskih agencij in da za nove preprosto ni prostora. A v resnici je za odličnost vedno dovolj prostora, konkurenca pa je le drugo ime za strah...

Več