Hiša Prodaja - Brezovica,
Brezovica pri Ljubljani

  • 145 m2
Cena € 155.000
Opis
  • Objavljeno : 07/03/2018
  • Spremenjeno : 16/04/2018
  • Koda oglasa : 6467387
  • Koda nepremičnine: 101145-87
Novejši stanovanjski kompleks iz šestih stanovanjskih hiš v mirnem, zelenem naselju- Žabnica v Notranjih Goricah pri Brezovici.

Hiša dvojček, 145 m2, v dveh etažah, nizko energetska gradnja, novogradnja

na sončni, zeleni lokaciji v Žabnici v Notranjih goricah pri Brezovici, prodamo vrstne hiše, zgrajene l. 2012. Hiše so zgrajene od tretje do četrte gradbene faze, zasnovane kot enodružinske vrstne hiše velikosti 145,00 m2 bruto, oz. 125 m2 uporabne površine, etažnosti P+M, z dvokapno streho, izvedene kot nizkoenergijski objekti, z ogrevanjem in pripravo sanitarne vode na osnovi obnovljivih virov energije. Vsaka enota ima predvideni dve tlakovani parkirni mesti pred objektom, urejeno zelenico ter podaljšek terase. Dostop do posamezne stanovanjske enote je predviden po povezovalni cesti in pločniku z urejeno protiprašno zaščito.

Površina hiše / zemljišča

-Hiša je sestavljena iz dveh etaž (P+M), obsega 125 m2 uporabne bivalne površine.
-Zemljišča v velikosti od 215 do 248 m2 zajemajo tlakovani del pred hišo, kjer je možno parkiranje več avtomobilov, del pod hišo in velik atrij za hišo.

Razporeditev in lega

Hiša obsega 2 etaži P+M:
-Pritličje obsega predprostor, dnevni wc, shramba, kuhinja in dnevna soba z jedilnico ter izhodom na atrij.
-Mansarda obsega kopalnico, otroško sobo in dve spalnici.

Oprema in prenova

Stanovanjske enote so izvedene kot skeletni montažni objekti iz masivnega lesa na osnovni talni betonski plošči, zagotovljena je protipotresna varnost. Streha je dvokapnica, krita z opečno kritino. Zunanje obodne stene so toplotno zaščitene z izolacijo 10 cm in izvedenim zaključnim slojem. Notranje stene so bandažirane, kitane in beljene. Toplotna izolacija izvedena z vpihovanjem sistemske izolacije v debelini 16 cm.
Zunanja okna in vrata so zastekljena z izolacijskim steklom K=0,7W/m2K. Kleparski izdelki so iz Alu pločevine. Ogrevanje je predvideno talno ali radiatorsko, za vsako enoto je predviden kamin. Osnovni vir energije predstavlja vgrajena toplotna črpalka zrak – voda. Vsaka hiša ima vse potrebne instalacije.

Lokacija in infrastruktura 

V bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura (trgovina, LPP, železniška postaja šola, vrtec, sprehajalne poti, gozd, Plešivica, itd.). Hiter dostop do AC.

Parkirno mesto / garaža

Parkiranje je možno v okolici objekta, kjer je zadostno število parkirnih mest.

Priključki in ogrevanje

Internet - optika.Ogrevanje – toplotna črpalka.
Na voljo še tri hiše. 3. G.F.: 155.000 eur, 4. G.F.: 171.000 eur 
Pogoj nakupa je, da kupec ob podpisu pogodbe plača stroške posredovanja v višini 2% + DDV od prodajne cene.
 
 
Značilnosti nepremičnine
Cena 155.000
Cena/m² € 1.069
Lokacija Brezovica pri Ljubljani (Brezovica)
Leto izgradnje 2012
Parkirno mesto da
Stanje Novogradnja
Značilnosti nepremičnine
  • Balkon
  • Velikost parcele: 248 ㎡
Kontaktiraj oglaševalca

Kontaktiraj oglaševalca

Oglas agencije

Morda boste rekli, da je prestolnica polna dobrih nepremičninskih agencij in da za nove preprosto ni prostora. A v resnici je za odličnost vedno dovolj prostora, konkurenca pa je le drugo ime za strah...

Več