Kontaktirajte nas

O portalu Indomio

Portal Indomio ponuja prostor za oglaševanje nepremičninskih oglasov v Sloveniji, ki jih lahko objavijo neposredno lastniki nepremičnin ali pa posredniki, ki z njimi upravljajo.

Za kakršnokoli pojasnilo o objavljeni nepremičnini na portalu, je potrebno kontaktirati oglaševalca le-te, torej nepremičninsko agencijo ali lastnika, katerega kontaktni podatki so navedeni na strani z oglasom.

Indomio ne upravlja z objavljenimi nepremičninami, niti ne ponuja drugih nepremičninskih storitev. Če se želite dogovoriti za ogled nepremičnine, poiskati nepremičnino ali ponuditi svojo, kot tudi za vse ostale informacije vezane na oglas, se obrnite direktno na posrednika ali agencijo. Poglejte katalog nepremičninskih agencij.

Indomio ne sprejema odgovornosti za vsebino oglasa in podrobnosti o nepremičnini. Odgovornost za podrobnosti o nepremičnini nosi izključno zasebnik ali posrednik, ki je oglas objavil.Kontaktirajte nas

*
*
*
*

Potrebujete pomoč?

Ste nepremičninski posrednik? Registrirajte se kot strokovnjak in mi vas bomo kontaktirali, da bi skupaj našli najboljšo rešitev za ciljno in učinkovito oglaševanje vaše agencije.

Če imate nepremičnino, ki jo želite oddati v najem ali prodati, vam predlagamo, da kontaktirate eno izmed registriranih nepremičninskih agencij v vaši interesni regiji. Prosimo, izpolnite vlogo za ponudbo nepremičnine brezplačno, brez dodatnih obveznosti.

Iščete nepremičnino, vendar ne najdete take, ki popolnoma ustreza vašim potrebam? Izpolnite obrazec za povpraševanje in o tem obvestite vse posrednike na vašem interesnem območju.