Indomio

Indomio

Iskanje ustrene nepremičnine je zapleten proces, prežet z negotovostjo in pomanjkanjem preglednosti. Naša vizija je, da ta proces olajšamo z zagotavljanjem zmogljivih rešitev za iskanje nepremičnin ter uporabo napredne tehnologije.

Indomio, ustanovljen leta 2017, je spletni portal za enostavno in prijetno iskanje nepremičnin. Na portalu lahko najdete oglase za prodajo in oddajo stanovanj, hiš, novogradenj in drugih stanovanjskih objektov, kot so garsonjere, vile, vikend hiše itd.

Če vas zanimajo poslovni prostori, lahko na portalu Indomio najdete najrazličnejše ponudbe za najem in nakup lokalov, trgovin, pisarn, dvoran in skladišč. Iščete zemljišče? Na Indomiu boste našli oglase za vse tipe zemljišč, na primer kmetijska zemljišča in gradbene parcele ter druge vrste nepremičnin, ki vas zanimajo.

Iskalcem nepremičnin Indomio ponuja vse potrebne informacije za lažjo odločitev o nakupu ali najemu svojega novega prebivališča ali poslovnega prostora.

Želite na preprost način najti nepremičnino? Za vse, ki ste zainteresirani za nakup, najem ali prodajo nepremičnine, Indomio.si ponuja edinstveno orodje za iskanje nepremičnin in veliko število oglasov s podrobnimi opisi, karakteristikami in fotografijami, da lahko čim lažje najdete želeno nepremičnino. Kot uporabnik, si na Indomiu lahko ustvarite svoj račun, kjer je možno shraniti priljubljene oglase in iskanja ter po e-pošti prejemati opozorila o novih nepremičninah, ki ustrezajo vašim iskalnim kriterijem. Zlahka lahko tudi kontaktirate nepremičninske posrednike v Sloveniji, jim pošljete povpraševanje ali svojo ponudbo nepremičnine.

Indomio vsem nepremičninskim agencijam v Sloveniji ponuja možnost, da si preko uporabniških povpraševanj, iskanj in ponudb, enostavno in unčikovito razširijo svoj nepremičninski portfelj. Nepremičninske agencije lahko oglašujejo svoje nepremičnine s podrobnimi opisi in si na portalu ustvarijo stran z detaljnim profilom agencije. Nepremičninski posredniki imajo dostop tudi do sistema za upravljanje, kjer se nahaja interni brskalnik, namenjen za iskanje med izključno njihovimi oglasi in strankami. Na nadzorni plošči lahko posredniki spremljajo uspešnost svojih oglasov na podlagi napredne statistike, ki je dostopna za vsak posamičen oglas.

Indomio je v celoti v lasti družbe Spitogatos, enega izmed vodilnih podjetij za nudenje nepremičninskih spletnih strani in tehnoloških rešitev za nepremičninske agencije v Jugovzhodni Evropi. Spitogatos trenutno deluje v Grčiji, na Cipru, na Hrvaškem, v Srbiji, Sloveniji, Bosni in Hercegovini, Črni gori in na Malti. Mreža Spitogatos je del družbe Real Web, ki med drugimi upravlja s portalom Immobiliare.it, največjim nepremičninskim portalom v Italiji.

Kreativni Indomio tim je ustvaril nepremičninsko platformo z inovativnimi in prilagodljivimi tehnološkimi orodji, ki so zasnovana na podlagi potreb trga po preglednosti in verodostojnosti. Tako zasebnikom, kot tudi nepremičninskim strokovnjakom ponujamo odlično orodje za trženje in promocijo nepremičnin. Naša uporabniška podpora vam je vedno na voljo za pomoč pri iskanju in upravljanju z nepremičninami.

Indomio prek svoje razvejane mednarodne mreže ponuja različne promocijske koncepte ter dostop do širokega kroga potencialnih strank, tako da lahko vsaka posamezna agencija svoje storitve promovira čim večjemu številu uporabnikov.

Ste pripravljeni, da vas stranke najdejo?

Oglejte si naše storitve za strokovnjake ali izpolnite obrazec za registracijo in mi vas bomo kontaktirali.