O portalu Indomio Slovenija

Iščete nepremičnino? Potem je portal Indomio prava rešitev za vas! Brskajte med številnimi nepremičninskimi oglasi v Sloveniji in tujini in izberite popolno nepremičnino za vas.

Na voljo vam je enostaven iskalnik nepremičnin, mobilnim napravam prijazen dizajn, nepremičnine označene na interaktivnem zemljevidu ter obsežna mreža posrednikov. Pri nas lahko najdete vse vrste nepremičnin! Hiše, stanovanja, poslovne prostore in zemljišča v vseh regijah Slovenije.

Izberite območje, določite kriterije iskanja in pričnite z brskanjem med oglasi za prodajo ali oddajo hiš, stanovanj, pisarn, parcel in drugih vrst nepremičnin. Indomio.si vam ponuja veliko število oglasov opremljenih s podrobnimi opisi, karakteristikami, fotografijami, videi in kontaktnimi podatki prodajalca.

Prilagodite si proces iskanja! Brezplačno lahko ustvarite svoj uporabniški račun, kjer je možno shraniti priljubljene oglase in iskanja ter po e-pošti prejemati opozorila o novih nepremičninah, ki ustrezajo vašim iskalnim kriterijem. Sledite lahko tudi povpraševanjem, ki ste jih poslali posrednikom.

Iščete nepremičninskega posrednika? Preglejte seznam agencij ali pošljite iskalno poizvedbo , ki bo posredovana vsem posrednikom na izbranem območju iskanja. Če želite svojo nepremičnino prodati ali oddati, lahko izpolnite obrazec za ponudbo nepremičnine in posredniki, ki so registrirani na portalu Indomio, vam bodo priskočili na pomoč.

Preko portala Indomio si lahko pridobite tudi informacije o okvirnih cenah storitev, ki jih izvajajo selitveni servisi in podjetja za prenovo. Pridobite si ponudbe za selitev ali prenovo in izberite najboljšo ponudbo za vas.

Kdo smo?

Indomio je v celoti v lasti družbe Spitogatos, vodilnega podjetja za nudenje nepremičninskih spletnih strani in tehnoloških rešitev za nepremičninske agencije v Jugovzhodni Evropi. Spitogatos trenutno upravlja s 4. največjimi portali v Grčiji in na Cipru [Spitogatos.gr - Tospitimou.gr - Spiti24.gr - Spitogatos.com.cy]. Mreža Spitogatos je del družbe Real Web, ki med drugimi upravlja s portalom Immobiliare.it, največjim nepremičninskim portalom v Italiji, kot tudi s številnimi drugimi portali v Švici, Monaku in Španiji.

Indomio je poleg Slovenije trenutno prisoten še v Srbiji, na Hrvaškem, na Malti in Bolgarija.

Oglejte si naše možnosti za oglaševanje ali se registrirajte kot podjetje in kontaktirali vas bomo z več informacijami.