Pisarna oddaja Bežigrad

€ 1.800 /mesec , 527 m²
  • Pisarna
  • 1.800
  • 527 m²
Cena za m2 € 3
Soseska Bežigrad (Ljubljana)
Leto izgradnje 1990
Leto prenove 2017
Ogrevanje Toplovod
Stanje Prenovljeno

Koda nepremičnine: 101145-88

Koda oglasa: 6467386

Objavljeno : 07/03/2018

Spremenjeno : 19/03/2018

Opis

V Župančičevi jami za Bežigradom prodamo obnovljen, lepo vzdrževan poslovni prostor v skupni izmeri 526,3m2. Prostor je v treh etažah: pritličje, klet I. in klet II. 
Poslovni prostor sestoji iz vec posameznih prostorov:
-pritličje: sprejemni prostor, recepcija, večnamenski prostor, ločeni WC-ji, tuši
-klet I.: stopnišče, hodnik, dvorana I. ter dve večnamenski sobi
-klet I.: stopnišče, hodnik, dvorana I. ter štiri večnamenske sobe
Vsi prostori so bili popolnoma obnovljeni leta 2005 in delno 2017 (na novo položen kvaliteten parket in popolnoma prebeljeno)
Prostori so ves čas opravljanja dejavnosti redno in skrbno vzdrževani. V ceno so vključena tudi tri lastniška parkirna mesta.
Lokacija je priročna in lahko dostopna. Bližina obvoznice. postajališča LPP, športni center, trgovine z živili, banka, pošta, lekarna ...Prostori so primerni za opravljanje poslovne dejavnosti (pisarniški prostori, prostori za opravljanje dejavnosti s strankami, terapevtska dejavnost, lepotilna, sprostitvena in rekreacijska dejavnost - joga studio, fitnes...), z manjšim posegom je poslovni prostor možno preurediti za druge namembnosti.
Vredno ogleda. 
Pogoj nakupa: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo tako, da kupec plača provizijo v višini 2% + DDV.
 
 
 
 
 
 

Značilnosti nepremičnine

  • Shramba
  • Energijski razred: F

Ta nepremičnina me zanima

Oglas nepremičninske agencije

C-NEP AGENCIJA D.O.O.

Morda boste rekli, da je prestolnica polna dobrih nepremičninskih agencij in da za nove preprosto ni prostora. A v resnici je za odličnost vedno dovolj prostora, konkurenca pa je le drugo ime za strah Več

Sorodno iskanje

Novi oglasi