Oglaševanje na portalu Indomio

Sodelovanje na portalu Indomio nepremičninskim agencijam, preko povpraševanj in ponudb uporabnikov, omogoča, da si enostavno in učinkovito razširijo svoj nepremičninski portfelj.

Nepremičninske agencije lahko svoje nepremičnine opremijo s podrobnimi opisi in si na portalu ustvarijo obsežen profil z lastnim iskalnikom nepremičnin. Nepremičninski posredniki imajo dostop tudi do sistema za upravljanje, kjer lahko spremljajo uspešnost svojih oglasov na podlagi napredne statistike. Registrirajte se kot podjetje in pomagali vam bomo pri promociji vaše agencije na spletu.

Mednarodna promocija

Prisotnost na portalu Indomio, agencijam, preko svoje razvejane mednarodne mreže z dolgoletnimi izkušnjami in tehnološkim znanjem, omogoča dostop do širokega kroga potencialnih strank. Vaši oglasi bodo avtomatsko objavljeni na naših povezanih portalih (Indomio.hr, Indomio.rs, Indomio.com.mt). Več o portalu Indomio

Indomio je del mreže Spitogatos, ki je eden izmed največjih ponudnikov tehnoloških rešitev za nepremičninske agencije v Jugovzhodni Evropi. Vse spletne strani in portali iz zgoraj omenjene skupine, imajo veliko število zvestih vsakodnevnih uporabnikov. Letno zabeležimo:

  • 15 milijonov edinstvenih obiskovalcev
  • 1 milijardo ogledov strani
  • 40 milijonov obiskov
  • 30 poizvedb na sekundo
  • 21 milijonov potencialnih strank

Pridružite se nam! Registrirajte se kot podjetje ali nam pošljite e-pošto na: info@indomio.si.

Če se nam želite pridružiti kot selitveni servis ali podjetje za prenovo, izpolnite kontaktni obrazec in kmalu vas bomo kontaktirali!