Koristni nasveti

Koristni nasveti

1. Naslovna stran

V iskalnem polju izberite glavna območja, da prilagodite vsebino strani (izbrane nepremičnine, pravkar objavljeni oglasi, lokalni nepremičninski posredniki itd.). Če želite bolj osredotočeno iskanje, v iskalnem polju izberite “Več filtrov”.

2. Rezultati iskanja

Na strani z rezultati iskanja lahko razvrstite oglase skladno z želenimi kriteriji, na primer cena ali velikost nepremičnine. Če želite spremeniti iskalne kriterije, lahko to storite v iskalnem polju na vrhu strani. Če želite videti vse podrobnosti o nepremičnini, kliknite na oglas.

Uporabite ikone v oglasu nepremičnine, da jo dodate v priljubljene ali skrijete. Med ikonami na desni strani, pod iskalnim poljem, lahko tudi aktivirate opozorila po e-pošti ali shranite iskanje v svoja priljubljena iskanja. Če želite uporabiti zgoraj navedene funkcije, morate biti prijavljeni z myIndomio uporabniškim računom. Registrirate se lahko tukaj.

3. Podrobnosti o oglasih

Na strani s podrobnostmi o oglasu si lahko ogledate več informacij o nepremičnini, ki vas zanima. Na tej strani lahko stopite v stik z lastnikom nepremičnine ali nepremičninskim posrednikom, ki je objavil oglas. Bodisi tako, da izpolnite obrazec za povpraševanje za ogled ali po telefonu, tako, da kliknete na gumb “Telefonska številka”.

4. Povpraševanja za ogled

Povpraševanje za ogled nepremičnine lahko izpolnite na strani s podrobnostmi oglasa. Oglaševalec bo nato stopil v stik z vami in vam ponudil dodatne informacije ter uredil podrobnosti ogleda. Uporabite besedilno polje za vpis dodatnih informacij, ki jih želite izvedeti od oglaševalca.

5. Iskanje poslovnih prostorov

Na tej strani lahko izberete več kriterijev za iskanje poslovnih prostorov, kot so pisarne, trgovine itd. Na desni strani so prikazani izbrani poslovni prostori ter nepremičninske agencije.

6. Iskanje zemljišč

Na tej strani lahko izberete več kriterijev za iskanje zemljišč, kot so parcele, kmetijska zemljišča itd. Na desni strani so prikazane lastnosti zemljišč in sveže objavljeni oglasi izbranih nepremičninskih agencij.

7. Iskanje drugih nepremičnin

Na tej strani lahko najdete nepremičnine, ki ne spadajo v nobeno drugo kategorijo, kot so parkirni prostor, posli, montažni objekti in drugo.

8. Pošlji svojo ponudbo

Ponudba nepremičnine je zahteva za sodelovanje z nepremičninskim posrednikom za promocijo vaše nepremičnine, ki jo želite oddati ali prodati. Sami se dogovarjate o pogojih sodelovanja z nepremičninskimi posredniki. Uporabite polje “Sporočilo” v vlogi za ponudbo nepremičnine, da obvestite posrednike o vseh podrobnostih nepremičnine.

9. Iskanje nepremičninskih posrednikov

V glavnem meniju lahko uporabite seznam posrednikov, da poiščete poklicnega agenta/agencijo na vašem interesnem območju. Ko izberete agencijo, si lahko več o njen ogledate na njenem profilu. Rezultate lahko razvrstite in zožite, kot pri vsakem drugem iskanju na našem spletnem mestu.

10. Povpraševanje

Uporabite obrazec za povpraševanje, da večim posrednikom hkrati sporočite kaj iščete. Iskalno povpraševanje bo posredovano posrednikom na vašem interesnem območju, ki vas bodo kontaktirali v primeru, da imajo na voljo nepremičnino, ki ustreza vašim iskalnim kriterijem. Svetujemo vam, da izpolnite vsa polja in podrobno razložite kakšno nepremičnino iščete v polju “Sporočilo”.

Upoštevajte, da morajo biti podatki v zgornjih poljih enaki tistim, ki jih navedete v svojem sporočilu. V polju “Sporočilo” lahko napišete vse informacije, za katere menite, da bodo koristne za nepremičninsko agencijo, da lahko najde najbolj ustrezno nepremičnino za vas.