Kako izvedem iskanje nepremičnine?

V iskalnem polju najprej izberite Prodaja ali Oddaja, nato vpišite geografsko območje iskanja.
Avtomatsko je izbran tip nepremičnine stanovanjski objekti. Lahko izberete tudi tip poslovni prostori, zemljišča ali druge nepremičnine. Pod iskalnim poljem lahko izberete tudi drugo državo, določite cenovni razpon in velikost nepremičnine.
Ko kliknete na Iskanje, se rezultati prikažejo v formatu mreže in na zemljevidu. Na levi strani si lahko predogledate oglase, na desni pa se nahaja zemljevid z natančnimi lokacijami nepremičnin.
Za bolj prilagojene rezultate, lahko na vrhu strani izberete različne kriterije iskanja, npr. nadstropje, leto izgradnje, ogrevanje ali datum objave oglasa. Lahko si ogledate samo znižane oglase ali nepremičnine primerne za študente. Rezultate lahko razvrstite po ceni, površini ali datumu zadnje posodobitve.

Nisem našel/la ustrezne nepremičnine. Kaj sedaj?

V primeru, da ne najdete ustrezne nepremičnine ali na izbranem območju ni objavljenih oglasov, lahko poskusite tudi sledeče korake.
Spremenite lahko iskalna merila, na primer, povečajte cenovni razpon nepremičnine in se morda kasneje o njej dogovorite s prodajalcem. Imejte v mislih, da v trenutku iskanja morda res da ne boste našli ustrezne nepremičnine, vendar bo le-ta lahko na voljo kasneje. Ravno zato je zelo koristno, da shranite svoja iskanja in aktivirate e-poštna sporočila. Tako boste prejeli obvestilo takoj, ko bo oglas z vašimi kriteriji objavljen.
Če potrebujete pomoč posrednika, lahko pregledate vse nepremičninske agencije glede na območje delovanja in njihove kontaktne podatke na seznamu agencij. Pošljete lahko tudi iskalno poizvedbo in s tem obvestite vse nepremičninske agencije na vašem interesnem območju, da iščete nepremičnino.

Zanima me objavljena nepremičnina. Kako lahko kontaktiram oglaševalca?

Na strani s podrobnostmi o oglasu lahko najdete kontaktne informacije lastnika nepremičnine ali nepremičninskega posrednika, ki je objavil oglas. Izpolnite pa lahko tudi kontaktni obrazec in tako oglaševalcu pošljete sporočilo.

Podatki v oglasu so napačni. Kaj naj storim?

Če želite prijaviti napako v oglasu, to lahko storite s klikom na ikono Prijavi napako, ki se nahaja nad galerijo slik.

Kakšne so prednosti uporabniškega računa myIndomio?

Uporabniški račun myIndomio vam omogoča hitrejše in bolj osebno iskanje nepremičnine. Shranite lahko priljubljena iskanja, skrijete neustrezne oglase, dodate svojo beležko ter omogočite e-opozorila za novo objavljene oglase, ki ustrezajo vašim kriterijem iskanja.

Kako lahko najdem nepremičninske agencije v določenem območju?

Na seznamu agencij lahko najdete nepremičninske agencije poimensko ali glede na območje delovanja. Na profilu agencije lahko vidite njihove kontaktne podatke, spletno stran, kot tudi vse pripadajoče oglase.

Sem lastnik nepremičnine. Kako jo lahko oglašujem?

Poiščite pravega nepremičninskega posrednika za vas. Preglejte seznam agencij ali preko obrazca za ponudbo nepremičnine enostavno obvestite vse naše agencije, da želite prodati ali oddati svojo nepremičnino.

Sem nepremičninski posrednik. Kako lahko oglašujem na portalu Indomio Slovenia?

Indomio, preko svoje razvejane mednarodne mreže, ponuja različne promocijske koncepte ter dostop do širokega kroga potencialnih strank v Evropi, tako da lahko vsaka posamezna agencija svoje storitve promovira čim večjemu številu uporabnikov. Odkrijte možnosti za oglaševanje na portalu Indomio. Registrirajte se kot podjetje in stopite v stik z nami!

Kako lahko sodelujem na portalu Indomio Slovenia kot selitveni servis / gradbeno podjetje?

Indomio svoje uporabnike povezuje tudi s selitvenimi servisi in podjetji za prenovo. Uporabnik najprej pošlje obrazec, v katerem navede podrobnosti o selitvi ali vrsti prenove. Zahteva je nato poslana podjetjem, s katerimi sodelujemo. Predstavnik podjetja za prenovo ali selitev nato stopi v stik z uporabnikom.
Pošljite nam sporočilo in obvestili vas bomo o vseh možnostih za oglaševanje.

Kako lahko oglašujem druge storitve na portalu Indomio Slovenia?

Če želite oglaševati svoje podjetje, nepremičnine ali storitve na portalu Indomio, nam pošljite sporočilo in obvestili vas bomo o vseh možnostih oglaševanja.