Stanovanje prodaja Bežigrad

€ 219.000 , 70 m²
  • Stanovanje
  • 219.000
  • 70 m²
  • 2
  • parking
Cena za m2 € 3.129
Soseska Bežigrad (Ljubljana)
Leto izgradnje 1934
Leto prenove 2018
Dnevne sobe 1
Stanje Prenovljeno

Koda nepremičnine: 101157-121

Koda oglasa: 6467384

Objavljeno : 07/03/2018

Spremenjeno : 19/03/2018

Opis

Za Bežigradom nasproti Gospodarskega razstavišča, prodamo dvosobno stanovanje, ki je bilo letos popolnoma prenovljeno. Nahaja se v starejši hiši v tretjem nadstropju od treh in meri skupno 69,4 m2, uporabne površine 57,6 m2, balkon 3,6 m2 in klet 8 m2 (2 kleti).
 
Stanovanje obsega povezovalni hodnik, kopalnico s straniščem in oknom, veliko spalnico, garderobno sobo, dnevno sobo povezano s kuhinjo in jedilnico ter izhod na balkon (zahodna lega). Spalnica je na vzhod. Ogrevanje je na klimatsko napravo, plin je pripeljan do vhoda v stanovanje.
 
V adaptaciji je bilo obnovljeno:- elektro inštalacija in novi digitalni števec (po celem stanovanju je na novo izpeljana elektro inštalacija)- vodovodna inštalacija in wc na geberit, - popolnoma obnovljene stene po celem stanovanju, - nova kopalnica v italijanskem stilu, - popolnoma nov balkon (stene, streha, tla, lučke), - v vseh prostorih nova razsvetljava, stikala in vtičnice, - nova tla v vseh prostorih, - nova vhodna vrata, zvonec in domofon, - nova notranja vrata in kljuke, - nova okna in police v vseh prostorih, - nova klima Mitsubishi.
 
Zakaj kupiti stanovanje:- stanovanje ima svoje ogrevanje na klimo, ki ogreje celo stanovanje, - nizki obratovalni stroški, - stanovanje ima 2 kleti, - stanovanje je primerno tudi za poslovni prostor, - stanovanje je zelo svetlo, - stanovanje ima parkirno mesto.
 
Vljudno vabljeni k ogledu!

Značilnosti nepremičnine

  • Shramba
  • Balkon
  • Tip ceste

Ta nepremičnina me zanima

Oglas nepremičninske agencije

C-NEP AGENCIJA D.O.O.

Morda boste rekli, da je prestolnica polna dobrih nepremičninskih agencij in da za nove preprosto ni prostora. A v resnici je za odličnost vedno dovolj prostora, konkurenca pa je le drugo ime za strah Več

Podobni oglasi

Stanovanje prodaja Bežigrad
€ 187.000 , 72 m²

Sorodno iskanje

Novi oglasi